Vieraskirja

Hei vierailija

Voit jättää viestin vieraskirjaani

Kiitos viestistäsi

15 thoughts on “Vieraskirja

 1. Harri Pirhonen

  Hei.

  TUL:n Suur-Helsingin piiri on aloittamassa pilottia, jonka avulla elvytetään Koillis-Helsingin seurojen toiminta ja pelastetaan pikkuseurat lakkautusuhan alta.

  Mikä on Malmin Urheilijoiden tämänhetkinen tilanne? Paljonko jäseniä?

  Olemme anomassa seuratukea Tapanilan Tarmon ja muiden Koillis-Helsingin TUL -seurojen kanssa kaudella 2010-2011 toteutettavaan kuntopyöräilyprojektiin. Hakemuksen deadline on 15.3.. Haluaisin teiltä vahvistuksen mukanaolosta. Hakemus ei sinänsä velvoita muita kuin Tarmoa, mutta seitsemän seuran yhteisjäsenmäärä antaa tarvittavan uskottavuuden.

  Kevään kuluessa toivottavasti tutustutaan toisiimme ja myöhemmin kartoitetaan mahdollisuuksia harrastaa yli seurarajojen lajeja, joissa seuralla yksinään ei ole tarpeeksi harrastajia.

  Ollaan yhteyksissä.

  Harri Pirhonen
  Seurakehittäjä
  TUL:n Suur-Helsingin piiri
  044-3472573

  Vastaa
 2. Reijo Heikkinen

  Ilokseni huomasin, että vanha seurani on vielä hyvissä voimissa. Olin itse seurantoiminnassa mukana juniori ikäisenä 1964 alkaen pelaten jalkapalloa! Olen monien vuosien jälkeen palannut Malmille ja verestelen nuoruuden muistoja!

  Vastaa
 3. Leila Alanne

  Lentopalloterveiset Savonlinnasta
  Leila Alanteelta Emmi Banille
  Onnittelut mestaruudesta, uusikaa se.

  Vastaa
 4. kirsti karanen os. olander

  Kiva kun löysin sivut, isäni Kaarlo Olander (Kalle)vei meidät tytöt Pohj. Kansakoululle joskus 49-50 -luvulla jumppaan, ohjaajana oli Eila Esko. Kerhokin toimi ns. invaliidientalossa melkein Pukinmäessä. Vanhoita valokuvista näkyy seuran suuri jäsenmäärä. Olen aikanaa myös nähnyt isäni nyrkkeilemässä Työväentalolla – olin niin pieni että seisoin penkillä.

  Vastaa
 5. kirsti karanen os. olander

  Kiva kun löysin sivut, isäni Kaarlo Olander (Kalle)vei meidät tytöt Pohj. Kansakoululle joskus 49-50 -luvulla jumppaan, ohjaajana oli Eila Esko. Kerhokin toimi ns. invaliidientalossa melkein Pukinmäessä. Vanhoista valokuvista näkyy seuran suuri jäsenmäärä. Olen aikanaa myös nähnyt isäni nyrkkeilemässä Työväentalolla – olin niin pieni että seisoin penkillä.

  Vastaa
 6. Riku Ahola

  Moi

  Etsin graduani varten haastateltavaksi ihmisiä, jotka ovat toimineet Malmin Urheilijoissa 40-, 50- ja 60-luvuilla. Jos olet kiinnostunut haastattelusta, voit ottaa minuun yhteyttä riku.ahola@helsinki.fi
  Nettisivuiltani löytyy kandidaatintutkielmani, jolle graduni tulee toimimaan jatko-osana. Gradututkielmani käsittelee malmilaisten demokraattisten järjestönuorten verkostoja ja niiden rakenteita.

  Ystävällisin terveisin

  Riku A.

  Vastaa
 7. Pekka Esa Kalevi Perttula

  Hei Kirsti os. Olander

  Asuitteko aikanaan siskosi Maijan kanssa Malmin, tai oikeastaan Tapaninkylän Saaritie 5:ssä eli ”Hirviniemen Hotellissa”?

  Olisin aivan myönteisesti järkyttynyt jos saisin sinuun yhteyden.

  Pekka P. puh. 050 5670203
  s. 1946 eli nyt 66 v. eläkeläinen ja kolmen pojanpojan vaari

  Vastaa
 8. Juha-Pekka Honkanen

  Nyt kaikki veteraanit ( yli 35-vuotiaat ) pelaamaan Sm-mitalleista Kerimäen upeille biitsikentille. Ilmoittautuminen tähän sähköpostiosoitteeseen ja ilmoittautumisaikaa on jäljellä viikko !!! Ilmoita joukkueen nimi ja pelaajat, sekä sarja johon osallistutte. Lisätietoa osoitteesta http://www.puhetulva.nettisivu.org

  VARSINKIN KAIKKI NAISTEN SARJAT JA SARJAT M35 , M40 , M70 M75 tarvitsevat joukkueita. Turnaukseen voi osallistua myös yksittäisenä pelaajana ja muodostetaan joukkue ensi viikon aikana. Pääasia, että päästään pelaamaan. Myös sarjojen yhdistäminen on mahdollista. Mitalit tietenkin jaetaan molemmille sarjoille, jos vaikka esim. M70 ja M75 pelaisivatkin keskenään.

  Tapahtuma on viimosen piäle hieno ja pelikelikin on tilattu aurinkoiseksi.

  Laitattehan viestiä tuttaville ja kaikille biitsistä kiinnostuneille.

  Terveisin Juha-Pekka
  p. 050 591 28 29

  Vastaa
 9. Jorma Korhonen

  No mikä ettei, laitan tässä tuosta jalkapallosta Malmin urheilijoista.Olin aikoinaan pelannut sitä jalkapalloa ihan siellä kärki hyökkääjänä, meillä oli kyllä tosi vahva puolustus, tästä ei piiruakaan anneta periksi!Rainer, maalivahtina , sekä Jonne.Pekin veljekset Rami, sekä Kari.Mutta on myös toiset veljekset, Määttäset Jyrki, ja Harri!Harri numerolla 9 oli minun Malmin lukion aikaan, ja muutenkin se kaveri, jolla yhdessä ladattiin niitä maaleja erittäin vaikea pedeltävä kaksikko?No laskekaa minun, ja Harrin tekemät MAALIT!??Mutta tähän on oikea syy, ja pointi hyvät syötöt, Matti Jokila antoi, niin kuin Saksan bundesliigassa annetaan viittaan pk-35 valmentajaan Pasi Rautiaiseen, tällä jäpändeerillä on sitä peli silmää, eli oliko se etu tai takapuolella, mutta hyvin toimi, ja varmaan tänäkin päivänä.No Kankkusen veljekset Hessu, jaAndy mä Goi, joka oli aina myöhässä, ja kuulema oli lähtenyt kiirreissään fudis matsiin ranta sandaaleilla, Haloo Helsinki, piti lähteä hakemaan niitä fudis kenkiä!Tein aikoinaan 32 maalia, ja ne kiitokset tulevat maalivahdille, sekä hyvälle puolustukselle, sekä keski kentälle, meillä laidat olivat erittäin nopeita.Nyt kerron teille hyvät jalkapallon ystävät Malmin urheilijat, minun suvussa on urheilija, joka saa täydet pisteet serkkuni Ari Räsänen. Suomen karaten päävalmentaja aikoinaan Tapanilan Erässä, nyrkkeilijän Leo Jokelan perustama, voitti aikoinaan Japanissa maailman mestaruus hopeaa .Pelattiin aikoinaan Malmin hjk:ssa, ja voitettiin se Karakallio.Tulen sitten Malmin urheilijoiden sauna iltaan, ja palkitsen 2016 vuoden pelaajan, sekä kaksi muuta yllärillä, olisiko se kuuluisa Käpylän Park Hotel?.Niin minun peli numeroni oli numero 11 vasen laita hyökkäjää, kun tultiin sinne rankkari alueelle, siellä piti toimi, eli ampua se maali, eli Goelllllllllll!Terv.Jorkki

  Vastaa
 10. Henna

  Hei,
  olisin kiinnostunut aloittamaan uuden harrastuksen lentopallosta. Aikaisempaa pelikokemusta ei ole mutta senkin edestä innokkuutta. Löytyisiköhän täältä joukkuetta johon pääsisi mukaan? Osaisiko joku neuvoa mistä voisin kysellä tarkemmin.
  Kiitos!
  Yt. Henna
  henah21@gmail.com

  Vastaa
 11. Juha-Pekka Heikkinen

  Haaa 🙂 iso Broidilta kuulin et tällainen sivu olemassa :)…. oisko ollu v 1973-74 (veikkaan et 73)? kun aikanaan Andersin kyseli et voitaisko jalkapalloporukkaa panna kokoon?) hän oli aikanaan TULn kova nykkeilijä, ihan SM tasoa ja enemmän!..50 lukua tai jotain?
  Mutta kaverit saatiin kokoon ja puna/virheissä pelattiin…toki huonolla menestyksellä silloin, pahin tappio 24-0 Vantaan Kiekolle… toki kaksi voittoa joista toinen luovutus (eivät päässeet paikalle) 🙁
  Muistot hienoja!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *