Lentopallo, N.

         Malmin Urheilijoiden Naiset Suomen Mestarit N-40 Sarjassa 2016.

 

Malmin Urheilijoiden Naiset pelaavat SM-35 sarjaa jossa v. 2008 , 2009  2010 sekä 2012  saavutettiin Suomen Mestaruus.                                                                                                                                                                  

Malmin Urheilijat Naiset SM-35 Lentopallo myös Facebookissa omilla sivuillaan..  .‎

08.11-2012

Malmin Urheilijat juhlii 80 vuotis taivalta kahvitarjoilun merkeissä 22.11-2012 klo 18-20,30 Malmin Työväentalolla ( Järjestötalo ) Tervetuloa myös entiset nais lentopalloilija. Ilmoittautuminen minulle 11.11 mennessä. Tilaisuus on rento, joten vaatetus tilaisuuteen pakollinen!! Lue vapaa. hehheh. puh. 0407177947  Wallenius Jouni. Kiitos ja terve tuloa.

.

18.09-2012

Malmilaiset / Woimamammat aloittavat uuden kauden syyskuussa treenaten Helmi.Centerissä 2x viikossa Maanaataina ja Torstaina. Osallistuminen 2.sarjaan Laajasalon Woimamammoissa ja 40,45,50 SM-sarjassa ja Junioriveteraaneissa SM 35-sarjassa Malmin nimissä.

23.04-2012

Malmin Urheilijoiden Naiset kävivät pelaamassa 21-22.04-12 Raisiossa SM-35 turnauksen ja hakivat voitokkailla peleillä ” tytön / pojan ” takaisin Malmille joka oli vuoden Raision Urheilijoilla .

Joukkue oli liikkeellä LP.viestistä vahvistuksen saaneena. Olga Niemi oli ilmoittautunut keväällä joukkueeseen kapteeni Maaritin ansiosta joten kun kaikki edellisten mestaruuksien runkopelaajat oliva mukana ja myös Joukkueen johtaja / fanit saatiin liikkeelle niin Mestaruutta oltiin valmiina yrittämään  tietäen että mahdollisuuksia olisi. Aiemmin keväällä oli jo tuloksena ollut yhdessä Laajasalon pelaajien kanssa Mestaruus N-50 ja N-40 sarjassa ja Pronssia N-45 sarjassa joten joukkue on kovassa iskussa ja kausi sujunut loistavasti. Ja mestaruushan Raisiosta olikin sitte tuliaisina. Joukkueessa pelasi :: Maarit.K, Sanna.V, Pirjo.K Olga.N Sanna.K Aija. R Marjo.N Katja. K Jaana.R. Valmennus Jouni.W.Joukkueen johto Martti. K Huolto Kaija. T.

Suomen Mestarit N-35  v.2012

29.08-2011

Malmin Naisille Stadin Mestaruus jo toisen kerran peräkkäin. Tapanilan Erän järjestämä Stadin mestruus kisat pelattiin nyt toisen kerran Helmi-Centerissä Malmilla. Viimevuonna kisoja ei voitu pitää .Naiset voittivat Pu-Ma kakkonen , Erän joukkueet seuraavilla sioilla.

02.05-2011

””Kuningatar on kuollut Eläköön Kunigatar””.

Malmin joukkue lähti puolustamaan SM N-35,3-peräkkäistä mestaruutta Joensuuhun 16-17.04 pelattavaan turnaukseen jonne oli ilmoittautunut 13-joukkuetta. Perjantaina saavuttiin illalla paikalle autoilla ja junalla, aamulla saapui vielä 2-pelaajaa lentäen. Ensimmäinen päivä oli 2-ottelun mittainen molemmat voitettiin ja lohkovoitto meille suht. helpolla peruspelillä. Odottelemaan kuka tulisi vastaan Sunnuntain ns. ” kuolemanpelissä” eli sijoitusottelussa pääsystä 4-sakkiin. Vastaan saapui aamulla Vaasan Vasama jossa oli runsaasti entisiä maajoukkuepelaajia, passarina ” Maikki ”. Peli alkoi tasaisesti mutta sitten pääosan halusi ottaa tulevaisuuden tuomari ?? 5- selkeää virhettä 1- erää kohden ( esim selostajan nenän eteen 0.5m sisällä jonka selostaja ilmoitti oleen reilusti kentässä tuomittiin ulos, käsistä noin 4m ylöspäin ja ei osunut ynm. erä Vaasalle , Toinen erä meille tuomarin jälleen mokaillessa , ja 3- erä Vaasalle heidän hyvyyden ansiosta, ja Malmi ulos mitalipeleistä pelaamaan sijoista 5-8. Virheitä sattuu mut yleensä ne tasoittuu pelin jatkuessa. Ei paljon lohduttanut muiden joukkueiden tullessa jutteleen että tuomari vei meiltä voiton. En yleensä kritisoi tuomarityöskentelyä mutta nyt täytyy ehdoittaa liitolle että mitalipeleihin tai niihin pääsemiseksi pitäisi saada 2-tuomaria ettei nuoria tuomareita laitettaisi liian koviin paikkoihin yksin. No ” Tyttö- pokaali ” vaihtaisi siis joukkuetta ja sillä selvä. Tytöt kasasivat hienosti itsensä suuren pettymyksen jälkeen ja se mitä oli jäljellä otettiin siis 5-sija. Iso harmitus oli ettei saatu kohdattua perinteistä ottelua” Homenokkien ” kanssa, Klassikko jo vuosien takaa ,samaa mieltä oli myös Jyväskylän ladyt?? Loppuottelussa Raision Urheilijat voitti Vaasan vasaman ja ” Tyttö ” Raisioon jotka Marjan , Catin , Sannan sekä muiden pelaajien erittäin vahvalla turnaus suorituksella mahdollisti Suomen Mestaruuden. Suuret onnentoivotukset Mestareille ja ensivuonna sitten uudestaan….??? t.jw…

Joukkue Joensuussa. 2011.

03.04-Malmin Naisille Suomen-Mestaruus N-45 sarjassa Kouvolasta 2-3.04 Pelatussa turnauksessa Woimamammojen joukkueessa.

Samat tarinat kuin alla olevassa Malmin ja Laajasalon yhteisjoukkue lähti Kouvolaan pelaamaan N-45 SM-turnausta.

Lauantai oli suhteellisen helppo ja 2-voittoa päästi naiset lohkovoittajina rentoutumaan sunnuntainpeleihin, jolloin alettiin ratkoa mitallipeleihin menijöitä. ( Oltiin 8 joukossa ). Aamulla vastassa oli Alavieskan Viri joka hoidettiin suhteellisen tyylikkäästi ja 4-sakissa oltiin ja seuraava vastustaja oli TIETENKIN Rakas ja niin ihana( lue vaikea ) Vastustaja???? No Ho-Ta Lohjalta ja vaikea siitä tulikin TAAS, mutta voitto ja Hopia oli varma. Loppuotteluun vastaan asettui Varkauden NMKY, Varkaus oli saanut nimekkään joukkueen jalkeilleen, Vaasan Vasaman Suomen Mestareita , sekä muita kokeneita entisiä S-M sarja pelaajia/mestareita. Mutta…… on se vaan jännä että vaikka joukkueessa on huippuosaajia niin yksilöt ei tee joukkuetta vaan joukkueeksi pitää kasvaa ja se kestää monta vuotta. joten Finaalista ei kehkeytynyt klassikko vaan tytöt veivät ottelun 2-0 ja Mestaruus Woimamammoille. Onnea Mestareille ja kiitokset kaikille osallistujille ja järjestäjille suuri kiitos onnistuneesta turneesta.. tjw.

Joukkue Kouvolassa 2011.

30.03-2011

Malmin Naisille Suomen-Mestaruus N-40 sarjassa Raisiosta 19-20.03 Pelatussa turnauksessa Woimamammojen joukkueessa.

Laajasalon ja Malmin pelaajat yhdistivät joukkueet ja tuloksena oli Suomen-Mestaruus kovatasoisessa turnauksessa Raisiossa. Joukkueessa pelasi Malmilta kaksoisedustuksella 3-pelaajaa sekä kirjoittaja valmennus-tehtävissä.

Ensimmäinen pv, oli jännitystä täynnä, kun pääsystä mitallipeleihin pelattiin Ho-Ta (Lohjalta ) vastaan oikea pelien peli Hotan viedessä ensi erän ja johtaessa toistakin 18-13 mutta, naaiset jaksoivat uskoa itseensä ja peli meille 2-1. Sunnuntaina vastaan saatiin niin iki-ihana Homenokat, aina nautittavaa peliä pelaava joukkue. Voitto Naisille niukasti 2-0. Tuntuu aina ilkeeltä kun hyväjoukkue ( lue mukavia ihmisiä myös ) häviää, noh asiaa!!, mutta oltiin saavutettu finaali-paikka ja viimevuoden pronssi kirkastettu ainakin Hopiaksi. Vastaan finaalissa saapui A-Volleyn- joukkue. Ensimmäinen erä oli tiukkaa pelaamista jossa meidän torjujat pehmitti vastustajat useilla yhden naisen torjunnoilla erä meille. Toinenerä olikin sitten melkoista naisten näytöstä miten joukkue pelaa yhteen ja erä meille olikohan se jotain 25-13.??? No mut Mestaruus Woimamammoille. Kiitokset koko joukkueelle ja Raision Urheilijoille mainiosta turneesta ja järjestelyistä. On se vaan kivaa hehkua ja hehkua….. tjw. PS. Veteraanien tulospalvelu sivulla joukkuekuva…

Joukkue Raisiossa 2011.

23.08-2010

Malmin naiset jatkaa mestareina kun 2010 kisat peruttu????

01.08-2010

Malmin Naiset lähtee puolustamaan Stadin mestaruutta 21.08 Puistolaan Koudan salille!!

02-05-2010

Malmin naiset saavuttivat Orivedellä 24-25.04 pelatussa turnauksessa 3-peräkkäisen Suomenmestaruuden, Pelit alkoivat Lauantaina ekalla pelillä Utajärven Urheilijoita vastaan suhteellisn helpolla 2-0 voitolla, Sitten vastaan lohkossa tuli Laihian Luja , peli 2-0 Malmilaisille hyvällä pelillä ja lohkovoitto kotiin , vielä oli sijoituspeli Kiuruveden Luomu-volleytä vastaan jolle hävittiin 2007 Pronssipeli, tappio pelissä tiesi jäämistä mitallipelien ulkopuolelle, voitto 2-0 ja oltiin Sunnuntaina mitallipeleissä.. Sunnuntaina vastaan asteli Oriveden Ponnistus joka oli pituudeltaan ehkä koko porukan pisin ja vilisi SM-40 Suomenmestareita, myös Idän apuja oli joukkueessaa. Erittäin tiukka 3-eräinen peli joka voitettiin jatkopalloilla 3-erä 17-15. Finaalissa oltiin ja vastaan asteli Kangasala, Tiukka peli tulossa ja eiku kolmanteen erään ja voitto 17-15, Valmentajan pumppu tuskin all 150 lyöntiä. Mestaruus Malmille kovalla itseluottamuksella ja valtavalla yrittämisellä, lattia tuli tutuksi ja onnistumisia saatiin . HUH HUH Kiitos kaikille joukkueille ja myös järjestäjille, ”Tyttöä” ( poikaa/pokaali ) tuli taas ”ulkoilutettua” Orivedellä asti, katsotaan minne se ensivuonna lähtee???? Tjw.

Joukkueessa … S.Kaitajärvi, P.Koivunen , Valm. J.Wallenius, kapt. M.Kärkkäinen, JoJo M.Koivunen, Ala-rivi J.Rasinen, S.Veijalainen, K.Brander, O.Sallinen, sekä edessä E.Bani ja libero M.Nylund. Kiitos kaikille tjw.

Erikois kiitos joukkueen Lääkärille J.T. Laineelle.. Juna kulkeeeeeee….

30.03-2010

Malmin Naisille Viking Cupin finaaleissa sekasarjassa Hopeoita ja Naisten sarjassa Pronssia.

21.03-2010

Malmin Urheilijoiden SM-35 joukkueen runko osallistui 5-pelaajan kanssa Naisten 40v SM-kisoihin Jyväskylässä Laajasalon Voiman joukkueessa 20-21.03 pelatussa turnaukseesa. Lauantain pelit 3 kpl voitettiin,oltiin 8-joukossa. Aamulla vastaan tuli Rauman Urheilijat joista voitto vei 4-sakkiin, vastaan tuli A-volley jolle niukka 2-0 tappio. Pronssi pelissä SiTi-team kaatui selvin numeroin ja Pronssi naisille. A-Volleyn viedessä kultaa ja Homenokat Hopeaa. tjw.

07.03-2010 Malmin Naiset Osallistuvat keväällä veteraanien seurajoukkueiden MM-kilpailuihin Tampereella 22-23.05-10.

18.01-2010 Malmin Urheilijoiden naiset osallistuvat SM-35 kisoihin Orivedellä 23-24.04.

Osa naisista osallistuu myös kaudella Naisten SM-40 / 45 kisoihin Laajasalon Woimamammojen riveissä kisat pelataan Jyväskylässä ja Valkealassa. tjw.

17.09-2009

Olemme siirtyneet käyttämään Nimenhuuto.com kalenteria lähetä S-postiosoite minulle niin saat salasanat sivuille. tjw

23.08-2009

Ensimmäinen Stadin Lentopallomestaruus pelattiin Malmin Helmi Centerissä 22.08 klo 9.00 alkaen. Joukkueita oli ilmoittautunut 8 kpl. Mukana olivat PKS-Volley , Kiri 60, Wartti, Erän 1 ja 3, Voiman mammat , Nale ja Malmin naiset. Pelit pelattiin kiivaassa tahdissa. Ensimmäinen peli Erän 1 vastaan voitettiin eräpisteiden turvin. Erien ollessa 1 – 1. Seuraava peli oli Voiman Mammoja vastaan ja jälleen voitto eräpisteillä. Kolmas peli PKS-Volleytä vastaan pelattiin vanhan kaavan mukaan eräpistevoitolla. Oltiin loppuottelussa. Pieni odottelu ja vastaan saapui uudestaan PKS-nuoret tytöt ( nuorin 14 v. ).Päätettiin että täytyy ottaa edes yksi puhdas voitto ja niin tehtiinkin tulos 2 -0. Naisille historian ensimmäinen Stadin Mestaruus ja Kiertopalkintoon seuran nimi. Kiitoksia järjestäjille Tapanilan Erälle sekä kaikille pelaajille. tjw.

Stadin Mestarit 2009.

Stadin Mestarit 2009.

16.08-2009

Malmin naiset osallistuvat Helsingin mestaruuskilpailuun Lauant 22.08 -09. klo 8,00 alkaen Turnauksen järjestää Tapanilan Erä ja pelipaikkana Malmin Helmi Center. (Kauppis )

04.06 -2009.

Naiset harjoittelevat Malmin Helmi Centerissä. (kauppiksella) syksy 2009-kevät 2010 . Ma klo 17.30-19.00 To klo 19.30- 21.00.

Malmin Naisten kalenteri Nimenhuuto.com merkkaa sinne . Yhteyshenkilö Wallenius Jouni puh. 0407177947. jouni.wallenius@fonet.fi

Malmin naisten 35-joukkue Suomen Mestarit 2009.

Malmin Urheilijoiden naisten 35-joukkue saavutti 23-24.5 Tampereella Pirkkahallissa pelatussa Lentopalloliiton 60 vuotis juhlaturnauksessa Suomen mestaruuden.

Paikalle saavuttiin jo perjantaina koska Lauantain pelit alkoivat jo klo 9.00. Ensimmäinen peli oli Team Tawast-Volleytä vastaan joka tiedettiin vaikeaksi, koska joukkue vilisi tuttuja pelaajia ja vaikea siitä tulikin mutta voitto saatiin 2-0.Seuraavaksi vastaan asettui Oulunsalon Vasama joka oli kasannut joukkueen kuulemma useista joukkueista ja pelikokemus joukkueena oli vähäinen, joka näkyikin peli otteissa , voitto meille 2-0. Päivän pelit oli ohi ja lähdettiin katselemaan toisten pelejä, olihan Presidentti Koivistokin saapunut pelailemaan. Tuttuja tavattiin runsaasti eri joukkueissa, ja tarinaa riitti. Todella hienoa tavata entisiä kilpakumppaneita.

Sunnuntai aamuna pelit jatkuivat klo 9.00 ja vastaan asettui Laajasalon Voima. Joukkue on uusi sarjassa ja kokemattomuus veteraanien peleistä osittain näkyi, peli meille 2-0. Oltiin 4-joukossa. Seuraava peli olikin Homenokkia vastaan, joukkueen taidot tiedettiin olivathan he saavuttaneet useita mestaruuksia sarjassa. Aina niin mieluinen vastustaja, koska pelit heitä vastaan on aina tasokkaita ja tiukkoja. Meidän naisten tahtotaso oli kova ja vahvat syötöt sekä monipuolinen hyökkäyspeli oli tälläkertaa liikaa vastustajille, eikä voittajasta oikeastaan ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Peli 2-0. Finaalissa vastaan asettui myös monia mestaruuksia sarjassa voittanut LP-Kangasala jota vastaan myöskin on aina oteltu tiukkoja pelejä , joten tiedossa oli hyvä ottelu. LP joutui edellisessä pelissä lujille Ho-Ta:n ( Lohja ) kanssa molempien erien mennessä jatkopalloille. Peli alkoi meidän osalta siihen mihin edellisessä pelissä jäätiin, vahva syöttö, monipuolinen hyökkäys, sekä vielä saatiin torjuntakin toimimaan. Pelissä oltiin kokoajan niskanpäällä. Molemmissa erissä johdettiin turvallisesti, pelaaminen on silloin vapautunutta. Ottelu meille 2-0 Turnauksen erä suhteen ollessa 10-0 ja Suomen Mestaruus 2009.

Joukkueessa pelasivat: Bani Emmi , Brander Tiiti , Forsell Bitti , Kaitajärvi Donna , Koivunen Piipe, Kärkkäinen ”kapu” Maarit , Nylund ” tena” Marjo , Pekola Kaisu , Sallinen Outsa , Veijalainen ” paukku ” Sanna. Valkkuna JW. ja jouk. joht Koivunen ” vatsis” Mara. Joukkueesta joutuivat jäämään viime hetkellä pois Vainionpää Helmi ja Kaikkosen Kipe.

Onnea Pelaajille, tjw..

Suomen Mestarit 2009

Suomen Mestarit 2009.

Syksyllä treenit alkavat Helmi Centerissä. (kauppiksella) To 03.09-09 klo 19.30.

Linkkejä-……

http://www.google.fi/

http://www.lentopalloliitto.fi/

http://les01.lahtis-enterprises.com/sh_raporting/lentopallo/sh_content.php?lang=fi&season=2009

http://www.puma-volley.fi/

http://www.pksvolley.fi/

http://www.korsonveto.fi/

http://testbed.fmi.fi/history_browser.php

S-M-N / 35

Mestarit 2009.